lördag 6 juni 2009

Solbatterierna

Hmmm ...Tid till att blogga verkar inte finnas ... just nu .. barnen kommer heller inte i säng förrän sent. Men jag vill att de suger i sig all sol som finns för att ladda solbatterierna inför vintern. Klockan är nu 21.30 o en riktig liten goding Colin ropar klaaaaaaar!!!!
Ska sussa tidigt ändå. Skall skjutsa Albin till stan kl 03,15 till buss som skall ta honom till Jämtland för att spela match i amerikansk fotboll. Carlstad Crusaders U17. 

Skall kontra testamentesson en annan dag... till hennes jaa inlägg. LÄÄÄÄS hennes!!
Jag blir på så fruktansvärt gott humör. Och hon påminner mig om mina egna "görabortmig" episoder.


5 kommentarer:

  1. Har läst och hon kan verkligen berätta bra,idag har jag tid att blogga,Ansa jobbar och ute regnar det,Ella har åkt hem,nästan så det är för lugnt,ha så gott.

    SvaraRadera
  2. Väntar med spänning söstra mi;-)

    SvaraRadera
  3. Jag ska komma på kaffe! Jag har kommit av mig i springet jag med. Det har varit lite allat möjligt ett tag. Men du nästa år......då är det vi som är med eller hur?
    Redan nu bestämmer vi det tycker jag!
    Nästa onsdag är det 24 år sedan Korsika hade besök av 2 svenska damer!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Sänder ett mail också.
    Vi sågs på möte i K:D. Du håller på med mycket kul :-)

    SvaraRadera
  5. Åhh, underbara härliga Kikki, jag kommer faktiskt att sakna dig och dina historier. Konstigt att man kan känna så om nån man inte har träffat!

    Jag har lagt upp dig på min "wall of fame", så jag kommer definitivt att hälsa på igen. Men det är lite sorgligt att vårt utbyte inte blir detsamma igen:-(

    Jättelång kram med ett 'mmmm'-ljud!

    SvaraRadera